Smo podjetje s širokim spektrom znanja na področju informacijskih tehnologij in vodenja projektov, od priprave dokumentacije do izvedbe rešitve.

Kontakt
Sledite nam

Izdelava spletnih trgovin

Spletna Prodaja

Ponujamo celovite rešitve za vse, ki želite vzpostaviti ali izboljšati svojo spletno trgovino. Naša ekipa strokovnjakov je tu, da vam pomaga pri vsakem koraku, od zasnove do implementacije in vzdrževanja vaše spletne trgovine.
Gecko IT
“ Spletna trgovina je ključna za sodobno poslovanje, saj omogoča podjetjem dosego globalnega trga, 24-urno dostopnost za stranke in učinkovito prilagajanje njihovim potrebam v digitalni dobi. "

Bolj podrobno :

Pri Gecko IT ponujamo celovite rešitve za razvoj in vzdrževanje spletnih trgovin, ki so prilagojene vašim specifičnim potrebam. Naša ekipa strokovnjakov združuje kreativnost, tehnično znanje in strast do inovacij, da vam ponudi vrhunsko storitev, ki bo presegla vaša pričakovanja.

Razvoj in oblikovanje spletnih trgovin je naša osrednja dejavnost. Ustvarjamo vizualno privlačne in funkcionalne spletne trgovine, ki so enostavne za uporabo in optimizirane za vse vrste naprav. Vsaka spletna trgovina je zasnovana z mislijo na uporabnika, kar zagotavlja prijetno nakupovalno izkušnjo in povečuje možnosti za uspeh vašega podjetja. Naš cilj je, da vaša spletna trgovina ne le pritegne obiskovalce, ampak jih tudi prepriča, da postanejo vaše zveste stranke.

Izziv

Pri Gecko IT se zavedamo vseh izzivov, ki jih prinaša vzpostavitev in upravljanje spletne trgovine. Naša ekipa strokovnjakov je tu, da vam pomaga premagati te ovire in doseči poslovni uspeh z uporabo celovitih in inovativnih rešitev.

Rešitev

Ustvarjamo vizualno privlačne in uporabniku prijazne spletne trgovine, ki so optimizirane za vse naprave. Naše rešitve so prilagojene vašim specifičnim potrebam in ciljem, kar zagotavlja, da vaša spletna trgovina ne le pritegne obiskovalce, ampak jih tudi prepriča, da postanejo vaše zveste stranke.

Integracija z obstoječimi sistemi

Poskrbimo za brezhibno povezljivost vaše spletne trgovine z vašimi obstoječimi sistemi za upravljanje zalog, računovodstvo in CRM. S tem omogočamo nemoteno poslovanje in učinkovito upravljanje podatkov, kar izboljšuje vašo operativno učinkovitost in odzivnost na potrebe trga.

Optimizacija za iskalnike (SEO)

Naši strokovnjaki za SEO poskrbijo, da je vaša spletna trgovina vidna in privlačna za iskalnike. Z uporabo najsodobnejših tehnik in orodij izboljšujemo vašo uvrstitev v iskalnikih, kar povečuje promet na vaši strani in spodbuja rast prodaje.

Vzdrževanje in podpora

Ponujamo stalno tehnično podporo in redno vzdrževanje vaše spletne trgovine, da zagotovimo njeno nemoteno delovanje. Naša ekipa je vedno na voljo za hitro reševanje morebitnih težav in zagotavljanje posodobitev, ki izboljšujejo varnost in funkcionalnost vašega spletnega mesta.

Digitalni marketing

Nudimo celovite storitve digitalnega marketinga, vključno z načrtovanjem in izvajanjem oglaševalskih kampanj, ki povečujejo prepoznavnost vaše blagovne znamke in privabljajo nove stranke. Upravljamo vaše profile na družbenih omrežjih in ustvarjamo vsebine, ki angažirajo občinstvo in krepijo vašo prisotnost na spletu.