Smo podjetje s širokim spektrom znanja na področju informacijskih tehnologij in vodenja projektov, od priprave dokumentacije do izvedbe rešitve.

Kontakt
Sledite nam

Vaš zanesljiv partner za digitialne rešitve

Gecko IT že več kot 10 let uspešno deluje na področju spletne prodaje. S svojimi rešitvami smo prisotni v petih državah na treh kontinentih, kar dokazuje našo globalno prisotnost in zmožnost prilagajanja različnim trgom. Sprejemamo najzahtevnejše izzive in predlagamo najbolj optimalne rešitve pri načrtovanju in izvedbi spletnih projektov.
+
Let izkušenj
%
Zaključenih projektov
+
Zadovoljnih strank
+
Uspešno zaključenih projektov
Znanje & Inovativnost

Naša vizija

Pri Gecko IT verjamemo v moč tehnologije za preoblikovanje spletnega poslovanja in ustvarjanje izjemnih uporabniških izkušenj. Naša vizija je postati vodilni ponudnik inovativnih rešitev za spletno prodajo, ki podjetjem omogočajo rast, uspeh in globalno prisotnost.

Vas zanima več o nas?
#1
Smo ponosen partner ANF Academy, ki ji že več kot 10 let zagotavlja vse potrebne IT storitve. S svojo zanesljivostjo in strokovnostjo prispevamo k uspehu in rasti akademije na področju informacijske tehnologije.
#2
Smo prejemnik naziva Citrix Silver Solution Advisor, kar potrjuje našo strokovnost in zanesljivost pri implementaciji Citrix rešitev. Naša ekipa je predana zagotavljanju vrhunskih storitev in podpore, ki strankam omogočajo optimalno izrabo Citrix tehnologij.
#3
Naša strokovna ekipa zagotavlja celovito podporo in integracijo Podio platforme, s čimer strankam pomagamo doseči njihove poslovne cilje.
Ekipa

Naše jedro ekipe

Naši partnerji o nas

Mnenja in ocene strank

Naše zgodbe

Zadnje novice in blogi

No Posts Found in Category 44,45,48
Pridruži se!

Te zanima delo v podjetju Gecko IT?