Razvoj informacijskih sistemov in poslovnih rešitev

Razvijamo informacijske sisteme in poslovne rešitve, ki dosegajo pomembne poslovne cilje, kot so izboljšanje konkurenčnosti, povečanje produktivnosti in učinkovitosti, pospeševanje rasti, podpiranje inovacij in zmanjšanje stroškov poslovanja.

Informacijski sistemi so ključni za zagotavljanje informacij in pomembnih podatkov, ki jih potrebujete za izboljšanje vašega poslovanja in inovativnosti.

Osnovne faze razvoja informacijskih sistemov:

Analiza

Namen analize je ugotoviti bistvene težave in rešitve skozi sistem. Ta korak vključuje razčlenitev sistema na različne dele, da se analizira stanje in cilje projekta ter oblikuje osnutek končnega izdelka. V analizo vključimo uporabnike s katerimi definiramo zahteve, ki jih bo sistem zagotavljal.

Načrtovanje

V fazi načrtovanja podrobno opišemo in orišemo funkcije in operacije sistema, vključno s postavitvami zaslona, upoštevajoč poslovnima pravila, procesne diagrame in ostalo dokumentacijo.

Oblikovanje in programiranje

V tej fazi se začne delo naše tehnične strokovne ekipe, ki na podlagi analize in načrtovanja začnejo graditi sistem. Oblikovalci poskrbijo za najboljšo uporabniško izkušnjo in pripravijo oblikovno podobo po želji naročnika, razvijalci izberejo primerno tehnologijo in zgradijo načrtovano arhitektura in vse funkcionalnosti sistema.

Testiranje

Testiranje naših rešitev poteka v štirih fazah. Četrta faza je za naročnika najbolj pomembna (t.i. "reality check"). To fazo imenujemo Preizkus skladnosti (oz. Preizkus skladnosti za uporabnika). Izvede se z namenom ugotovitve ali je sistem pripravljen za uporabo.


Smo zaupanja vreden partner z dolgoletnimi izkušnjami

Le zaupanja vreden partner na področju razvoja IT rešitev vam lahko pomaga doseči vaše cilje, ki so na prvi pogled nemogoči.

Zakaj izbrati podjetje Gecko za vaš projekt?

Enostavno – zaradi našega znanja in strokovnosti. Večina strank nam pristopi takrat, ko se začnejo večje težave na projektu. Smo specialisti reševanje projektov tako v fazi razvoja kot v produkciji. Imate vprašanje? Pišite nam!

0 +

Uspešno zaključenih projektov, ki nas navdajajo s ponosom.

0

Sodelavcev in zunanjih sodelavcev

0 +

Strank zadovoljnih z našim delom.

0 %

Organiziranost in strmenje k uspehu so naše vrednote

Imate vprašanje za nas?